Trainingsweekend

- Nieuw!

Of terwijl, je eigen privékamp die je helemaal zelf kan indelen. Kom met één of meer vriendinnen, je vriend, moeder, opa of oma, het maakt niet uit! 

18738916_1539771646055986_82975400101353

Op trainingsweekend logeer je twee nachten bij ons op de locatie samen met je paard. Het is een uniek concept waarbij jij je dagen volledig zelf kunt inplannen. Boek je voor een paar uur lessen, trek je met Lizanne het bos in of kom je Lizanne's show van dichtbij bewonderen? Deze keuze is volledig aan jou. Vlak na je inschrijving zal je een formulier toegestuurd krijgen waarbij je zelf kan aanduiden hoeveel minuten je aan elke activiteiten wilt besteden. Het heet dan wel 'trainingsweekend' maar deze dagen kunnen ook doordeweeks geboekt worden i.p.v. vrijdag t/m zondag. 

De trainingsweekenden zijn elk seizoen te boeken. U kunt gebruik maken van de binnenslaapplaats maar een eigen tent meenemen is ook mogelijk. Boeken kan u vanaf twee personen tot maximaal 4 personen vanaf 16 jaar. 

De kostprijs hangt af van de activiteiten die u heeft ingevuld op het formulier maar begint vanaf €250 voor twee personen. Dit is met inbegrip van: 

- Slaapplaats zowel binnen als buiten in tent
- Ontbijtbuffet 

- Les van 30 minuten per persoon

- Opgestrooide stal naar keuze en paddock

Hoe inschrijven? 

1. Ga naar 'kampen' en klik op de één van de herfst, winter, lente of zomerkampen buttons en klik op 'inschrijven'.

2. Kijk of de door u gewenste datum voor een trainingsweekend nog beschikbaar is en klik op 'inschrijven trainingsweekend' onderaan. 

3. Als deze datum nog beschikbaar is zal u via mail een formulier toegestuurd krijgen van alle activiteiten.
4. Na bevestiging zal uw trainingsweekend geboekt worden.