top of page
18738916_1539771646055986_829754001013532376_o.jpg

STUDENTEN ONDER ELKAAR

LR_ESP_9574-1.jpg

Iedereen boven de 18 jaar kan deelnemen aan deze twaalfdaagse. Het kamp zal 11 september rond 11:30 starten en eindigen op 22 september rond 16:00. Belangrijk om te weten is dat je twee dagen in het weekend zal overbruggen zonder begeleiding samen met je groep. Deze dagen mogen dus volledig zelf ingevuld worden en daar mag gerust een leuk studentenfeestje van gemaakt worden! Deze dagen mag er gewoon gebruik gemaakt worden van de zwemvijver, de renbaan en de piste. Wel zullen er dit weekend geen lessen zijn en er dient zelf gekookt of eten afgehaald te worden. Ontbijt en lunch liggen wel voor jullie klaar. Zondagavond zal Lizanne weer aanwezig zijn en de maandag daarop kunnen er weer nieuwe mensen arriveren (afhankelijk van hoeveel mensen het twaalfdaagse- kamp hebben geboekt Natuurlijk mag er ook voor gekozen worden om in het weekend naar huis te gaan. 

Extra belangrijk voor dit kamp: 

 

*Je profiteert van 35% korting op de tweede week van het kamp.

*Alle uitgaven die in het weekend gebeuren zijn persoonlijke uitgaven. Neem dus voldoende centjes mee (of evt avondeten van thuis) en iets te snacken voor 's avonds. 

*Indien je paard krachtvoer krijgt zorg dan voor voldoende voer voor deze twee weken. 

*Hoefsmid al even niet meer geweest? Misschien verstandig om deze nog te laten komen voor je op kamp vertrekt. Wel zou ik enkele dagen op voorhand afraden. Kort bekapte hoeven en twee grote buitenritten op de planning gaan niet altijd evengoed samen. 

bottom of page