18738916_1539771646055986_829754001013532376_o.jpg

STUDENTEN ONDER ELKAAR

Een volledig nieuw concept van de BTL- kampen! Er was veel vraag of de kampen niet langer konden duren. Veel studenten wouden graag langer van huis weg zijn en langer kunnen genieten van de vakantie met zijn of haar paard. Maar om dit te kunnen verwezenlijken was er wat organisatie nodig om dit idee op punt te zetten. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over het allereerste twaalfdaagse BE THE LIGHT kamp! 

LR_ESP_9574-1.jpg

Iedereen boven de 18 jaar kan deelnemen aan deze twaalfdaagse. Het kamp zal 12 september rond 11:30 starten en eindigen op 23 september rond 16:00. Belangrijk om te weten is dat je twee dagen in het weekend zal overbruggen zonder begeleiding samen met je groep. Deze dagen mogen dus volledig zelf ingevuld worden en daar mag gerust een leuk studentenfeestje van gemaakt worden! Deze dagen mag er gewoon gebruik gemaakt worden van de zwemvijver, de renbaan en de piste. Wel zullen er dit weekend geen lessen zijn en er dient zelf gekookt of eten afgehaald te worden. Ontbijt en lunch liggen wel voor jullie klaar. Zondagavond zal Lizanne weer aanwezig zijn en de maandag daarop kunnen er weer nieuwe mensen arriveren, afhankelijk van hoeveel mensen verlengen. Natuurlijk mag er ook voor gekozen worden om in het weekend naar huis te gaan. 

Extra belangrijk voor dit kamp: 

 

*Je profiteert van 35% korting op de tweede week van het kamp.

*Alle uitgaven die in het weekend gebeuren zijn persoonlijke uitgaven. Neem dus voldoende centjes mee (of evt avondeten van thuis) en iets te snacken voor 's avonds. 

*Indien je paard krachtvoer krijgt zorg dan voor voldoende voer voor deze twee weken. 

*Hoefsmid al even niet meer geweest? Misschien verstandig om deze nog te laten komen voor je op kamp vertrekt. Wel zou ik enkele dagen op voorhand afraden. Kort bekapte hoeven en twee grote buitenritten op de planning gaan niet altijd evengoed samen.