top of page

BOEK HIER

zomerkamp tenten paardenkamp
ZOMERKAMPEN

 

 

     

 INSCHRIJVEN

paardenkamp pasen voorjaar

 

 

 

 

 

 INSCHRIJVEN

VOORJAARS 
KAMPEN
VOORJAARSKAMPEN
ponykamp
HERFSTKAMPEN

 

 

 

 

 INSCHRIJVEN

paardenkamp
WINTERKAMPEN

 

 

 

 

 INSCHRIJVEN

BOEK HIER

Be the light kampen  

"Omdat    je    nooit    te    oud    bent    om    je    jong    te    voelen!"

paardenkampen ponykampen aarschot

Een heerlijk vakantie gevoel in een oase van rust en groen. Vanwege groot succes zal alweer de 7e editie van de BTL kampen plaatsvinden te Peer. Het BTL kamp is hét kamp waar je moet zijn als je de band met je paard wil versterken. Op deze plek zal je gegarandeerd tot rust komen, je grenzen verleggen, bijleren en ontzettend veel plezier beleven met je paard. Doormiddel van workshops kan je bijleren in het gene wat jou het meest interesseert. Of dit nu gaat over trailerladen, grondwerk, vrijheidsdressuur, angst en/of stressproblemen oplossen, rijden in vrijheid,.. Voor alles op het gebied van je paard beter leren begrijpen en samen nieuwe doelen behalen ben je hier aan het juiste adres! 
 
 
Elk seizoen zullen er BTL-kampen georganiseerd worden. Of we nu dauwtrappen in het voorjaar, ons een weg banen door de sneeuw of gaan zwemmen op de warme zomerdagen. Bij elk kamp ben je van harte welkom en zal je voldaan terug naar huis keren waar je aan de slag kan met alle nieuwe leerstof die je deze dagen hebt meegekregen. 
                        

kampvuur


Tijdens dit 5-daagse kamp overnacht je in het zogenoemde 'tentendorp'. De tent dient zelf meegebracht te worden en samen zorgen we voor de opbouw en maken we de camping gezellig. Vanuit je tent heb je zicht op de paddock van jouw paard. Je voelt je dus echt op vakantie samen met jouw paard of pony! Voor kampen waarbij de temperaturen dit niet toelaten (zoals het kerstkamp) is ons vakantiehuis ter beschikking die op de accommodatie zelf ligt. Voor jouw paard is een stal voorzien met bijhorende aparte paddock. Hierbij heb je ook de keuze om jouw paard 24/7 buiten te laten staan. Of je nu een spring of westernruiter bent, met een onbeleerd paard of met een shetlander komt, iedereen zal zich hier thuis voelen en niets tekort komen!  
 


Verschillende leeftijdsgroepen
Voor dit kamp dien je 12 jaar of ouder te zijn. De samenstelling van de verschillende kampen zal bestaan uit de verschillende leeftijdsgroepen: 12-16, 16-21 en 21+. De samenstelling is een richtlijn, valt jouw vriend(in) buiten de gekozen leeftijdsgroep is dit geen enkel probleem. De kampgroepen bestaan uit +/- 17 leden. 

bottom of page