top of page

WINTER

K A M P E N 

Een heerlijk vakantie gevoel,

in een oase van rust en groen, midden in het bos. Vanwege groot succes zal alweer de 8e editie van de BTL kampen plaatsvinden en dit voor het eerst op de gloednieuwe eigen locatie! Het BTL kamp is hét kamp waar je moet zijn als je de band met je paard wil versterken. Op deze plek zal je gegarandeerd tot rust komen, je grenzen verleggen, bijleren en ontzettend veel plezier beleven met je paard. Doormiddel van workshops kan je bijleren in het gene wat jou het meest interesseert. Of dit nu gaat over trailerladen, grondwerk, vrijheidsdressuur, angst en/of stressproblemen oplossen, rijden in vrijheid,.. Voor alles op het gebied van je paard beter leren begrijpen en samen nieuwe doelen behalen ben je hier aan het juiste adres! We onderscheiden ons van andere paardenkampen: we streven naar perfectie om jouw de leervakantie van het jaar te laten beleven. We gaan doelgericht te werk samen met jou en je paard en daarnaast zorgen we voor heerlijke buffetten, gezamenlijke activiteiten en een sfeervolle omgeving. 
 

Tijdens dit 5-daagse kamp, 

overnacht je in het zogenoemde 'tentendorp'. De tent dient zelf meegebracht te worden en samen zorgen we voor de opbouw. Je overnacht midden in het bos en zal een echt kampeergevoel beleven.  Voor kampen waarbij de temperaturen dit niet toelaten (zoals het kerstkamp) is ons vakantiehuis ter beschikking die op de accommodatie zelf ligt. Voor jouw paard is een aparte paddock voorzien met kleine overkapping, of een aparte stal met bijhorende aparte paddock. Hierbij heb je ook de keuze om jouw paard 24/7 buiten te laten staan. Of je nu een spring of westernruiter bent, met een onbeleerd paard of met een shetlander komt, iedereen zal zich hier thuis voelen en niets tekort komen!  Heb je geen eigen paard? Geen probleem! Een aantal van onze kuddepaarden kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Om te kijken welk paard het beste bij jou past klik dan hier.
 
Verschillende leeftijdsgroepen
Voor dit kamp dien je 12 jaar of ouder te zijn. De samenstelling van de verschillende kampen zal bestaan uit de verschillende leeftijdsgroepen: 12-16, 16-21 en 21+. De samenstelling is een richtlijn, valt jouw vriend(in) buiten de gekozen leeftijdsgroep is dit geen enkel probleem. De kampgroepen bestaan uit +/- 14 leden. 


 

Onze accomodatie

bottom of page