top of page
1a245A3709.jpg

Lisanne Bouwmeester - zaakvoerder

Geboren in 1995 en ruim 10 jaar gespecialiseerd in paardengedrag.

  Ik zat sneller op een paard dan dat ik mijn veters kon strikken" 

Ja echt! Al moet ik zeggen dat ik hier ook wel een hele late leerling mee was. Mijn creativiteit is van kinds af aan al mijn sterkste eigenschap geweest. Toen was dat met potloden en verfkwasten, op latere leeftijd juist meer in het bezig zijn met organiseren van activiteiten, merchandise, websitedesign, fotografie,... Mijn ideeën zijn nooit 'op'. Elke dag werk ik weer aan nieuwe toekomstplannen en ik denk dat ik daarom met trots kan zeggen dat ik sta waar ik nu sta.

Hier staat wel 'mijn' verhaal,

Maar het had  ons    

           verhaal moeten zijn...

Naar feestjes gaan, drinken, jongens versieren en vooral heel veel plezier hebben. Dat is hoe het leven van een doorsnee 20 jarige eruit ziet toch? Wel, bij mij is het helaas even wat anders gelopen. Op mijn 20e verjaardag stond ik niet op de dansvloer, in plaats daarvan zat ik met mijn schoonouders rond de tafel, om de begrafenis te regelen van mijn eigen vriend, David. 

Ze zeggen altijd dat je op deze leeftijd in de fleur van je leven zou moeten zijn, ik kan mij dat moeilijk inbeelden. Dat van mij was namelijk plots ingestort nadat de politie mij kwam melden dat mijn vriend in de nacht van 27 februari 2015 was omgekomen in een verkeersongeval. Mijn mooie leven was op één dag van me weggerukt en ik leek de hoofdrol te spelen in een verschrikkelijke horrorfilm. Mijn redding? De paarden! 

Samen hadden we één grote droom, onze eigen trainingsstal. Op 8 januari 2015 lieten we samen twee paardenhoofdjes tatoeëren op onze onderarmen. Iedereen verklaarde ons voor gek, maar wij wisten het zeker. Later zou dit het logo worden van onze eigen stal. Na zijn overlijden heb ik er alles aan gedaan om deze droom verder te zetten. Vecht voor je eigen geluk, creëer licht hoe donker die tunnel ook lijkt. En zo ontstond BE THE LIGHT, wees het licht, jaag je dromen na, want morgen kan je laatste dag zijn. 

 

 

11084160_10205444166137827_8082611613116
4658406.jpg

Op 26 juni 2015 studeerde Lisanne af in dierenzorg en behaalde ze haar diploma economie. Op 1 december 2016 werd Be the light opgericht. Hierna (2017) volgde haar deelname aan Belgium got talent, werd ze het gezicht van de bekende paardenshow Apassionata, richtte ze met succes haar eigen merchandise lijn op en brak ze door in de paardensport. In 2018 kreeg Lisanne haar eigen serie op Hippo TV. Ondertussen is ze al jaren te vinden op verschillende evenementen en organiseert ze één van de meest populaire ponykampen in België! 
 

bottom of page