top of page

Diensten

Benieuwd naar onze werkwijze? Hulp nodig en/of zin om zelf lekker aan de slag te gaan met uw paard? Dit kan a.d.h.v. privélessen, groepslessen en  workshops.  

Op zoek naar entertainment of naar een leerzame presentatie? Wij kunnen aanwezig zijn op uw evenement of feest!

Uw paard kan terecht op onze trainingsstal voor het oplossen van problemen, zadel of verkeersmak maken, traumaverwerking, trailerladen en nog zo veel meer. Met spoed ergens zijn? Wij kunnen ter plaatse helpen met laden.

Uw merk of product promoten? Zin in een leuke samenwerking? Via mijn sociale media kanalen met +20.000 volgers kan dit! 

Lessen              Optredens               Trainingen &          Social media                                                              transport
 

Anker 1

Lessen

Lizanne deelt met veel enthousiasme haar kennis over paarden a.d.h.v. lessen. Deze vrijheisdressuur-queen veranderd uw paard binnen no time in een echte circusartiest! Ook voor grondwerken, traumaverwerking, trailerladen, bittoos rijden, zadel- en verkeersmak maken helpt ze u met veel plezier en passie verder. 

privéles vrijheidsdressuur, paard steigert

PRIVELES

Privélessen zijn zowel bij uw thuis als bij BTL op locatie mogelijk. 

Zowel lesnemen met uw eigen paard of met een paard van BTL is mogelijk. 

Duur: +/- 60 min

- PAARDRIJDEN

Leren paardrijden? Rijvaardigheid verbeteren, Verminderen van stress of angst tijdens het rijden? U bent welkom op onze accomodatie.

groepsles met paarden in een buitenbak

GROEPSLES

Groepslessen zijn over heel België en Nederland mogelijk. Groepslessen kunnen doorgaan vanaf 3 personen tot maximaal 8 personen. Iedereen kan deelnemen ongeacht het niveau. 

Tarief is op basis van het aantal personen dat deelnemen.

Meisje vraagt paard om te buigen tijdens een workshop

WORKSHOPS

Workshops zijn mogelijk vanaf 5 personen zowel met uw paard als met onze paarden. Deze dag gaan we het uitgebreid over het gevraagde onderwerp hebben en in de praktijk uitvoeren. Dit is een aanrader om met vrienden, collega's of stalgenootjes te organiseren!

Tarief is op basis van het aantal deelnemers

Anker 2

Optredens

Laat je inspireren door één van Lizanne haar magische shows of tijdens een leerzame demonstratie waarbij Lizanne haar trainingswijze deelt. BTL kan aanwezig zijn op uw event, opendeurdagen, feest of privé - evenementen.

 

Lizanne legt iets uit over paardengedrag tijdens een demonstratie

DEMONSTRATIE

Een demonstratie duurt +/- 30 minuten (bespreekbaar op aanvraag). Tijdens een demonstratie geeft Lizanne uitleg over (de naar wens) verschillende onderwerpen. Oefeningen worden gedemonstreerd op haar eigen paarden of die van het publiek/deelnemers.

Interactie met publiek is mogelijk.

Mini paardje staat op een liggend groot paard tijdens een show

SHOW

Elk jaar stelt Lizanne een nieuwe show samen. Samen met haar paarden dansen ze op de op maat gemaakte muziek en kan u de spectaculaire vrijheidsdressuur kunsten van dichtbij meemaken. Plezier en de liefde voor het paard staat hierbij centraal.  

Meisje zit op steigerend paard tijdens een kinderfeestje

Ontbijt
Tips

FEEST

Een feestje in aantocht? Maak uw kinder, communie of huwelijksfeest eentje om nooit meer te vergeten! Lizanne kan met haar paarden aanwezig zijn op de door u gevraagde locatie van het feest. Zowel buiten als binnen zalen zijn de paarden gewend. De dagindeling hangt af van de leeftijdscategorie en is ruim bespreekbaar zodat alles naar wens is. Zowel voor kinderen als voor volwassenen een erg leuk en uniek concept! 

Anker 3

Trainingen

Uw paard kan op onze accomodatie terecht voor het volgen van een consequent trainingsschema dat op basis van uw doeleinden en het type paard wordt gemaakt. Door dagelijkse en vaak korte trainingssessies bereiken we geweldige resultaten waarbij er gekeken en geluisterd wordt naar de behoeftes van uw paard. Het voordeel hiervan is dat u op een relatief korte tijd uw doel kunt behalen, geniet van professionele trainingen die vrijblijvend mogen worden gevolgd en u hierdoor reiskosten kunt vermijden. ​

Als u niet in de gelegenheid bent om uw paard te komen brengen kan u gebruik maken van onze ophaal service.
Neem contact op voor tarieven.  

Ontbijt
Tips

TRAILERLADEN

 

Wilt u uw paard verhuizen of moet u aanwezig zijn in een kliniek? Lizanne kan ter plaatse komen en u helpen met het transport. 

Trailerlaadproblemen is iets wat helaas nog regelmatig voorkomt. Nog steeds zien we dat er dagelijks paarden onder stress getrokken, geduwd of geslagen worden op de trailer. Dankzij Lizanne zijn al meer dan 500 paarden ondertussen van hun trailerangst af. Wilt u ook rustig en zonder stress de baan op kunnen? Leg dan nu uw afspraak vast. 

Eigenaar houd een vlag vast terwijl zij op het paard zit

Ontbijt
Tips

Paard loopt door het water. Eigenaar zit er op zonder zadel

Ontbijt
Tips

ANGST- EN TRAUMAVERWERKING

Verminderen van stress, angst of andere trauma's. Doormiddel van schriktrainingen en grondwerk groeit het zelfvertrouwen van uw paard en leren wij hem anders denken en omgaan met het vluchtinstinct en/of het verwerken van een trauma. Ook komen gedrags- en/of communicatieproblemen hier aan bod. 

ZADEL- EN VERKEERSMAK MAKEN

Lizanne bereid uw paard eerst vanaf de grond voor op het gewicht, geluiden en bewegingen van de ruiter. Uw paard wordt op een rustige en vertrouwde manier aan alles gewend gemaakt om voor de eerste keer bereden te kunnen worden of herop geleerd. Ook voor de eerste keer laten wennen aan het verkeer kan u ons toevertrouwen. 

Steigerend paard en eigenaar zit er op.

VRIJHEIDSDRESSUUR EN GRONDWERKEN

Zelf geen tijd, geduld of energie om al die vrijheidsdressuur-kunsten aan te leren? Ook hiervoor kan u uw paard in training zetten. 

 

Actieve en speelse trainingen krijgen staat hier op nummer één.  

SPOEDGEVALLEN & TRANSPORT

Moet u met spoed naar een kliniek en krijgt u uw paard niet geladen? Of loopt de verhuizing niet helemaal zoals gepland? Bel dan naar 0488140188. Ook kunnen wij voor en tijdens het transport aanwezig zijn. 

Anker 4

(Sociale) media

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Lizanne wordt geintervieuwt door een tv programma

Ontbijt
Tips

bottom of page