ZOMERKAMPEN
VOORJAARS 
KAMPEN
HERFSTKAMPEN
WINTERKAMPEN

Koptekst 1

Be the light kampen  

Omdat je nooit te oud bent om je jong te voelen! 

wegens groot succes, alweer de 3e editie! 

Een zalig vakantie gevoel in een rustige, landelijke omgeving. Vanwege ongelofelijk succes afgelopen jaren zal de 3e editie van de BE THE LIGHT kampen alweer plaatsvinden en dit keer op onze eigen BTL-stal, die Lizanne in november 2018 met trots geopend heeft! Tijdens deze periode zal heel de stal in het teken van het kamp staan en zo voelt het ook voor de kampleden écht hun eigen plekje. Een plaats waar je samen met je paardje tot rust kan komen, grenzen kunt verleggen en enorm veel leerzame en leuke dagen zal beleven.  De locatie beschikt dan ook over onze eigen gedraineerde buitenpiste, kantine/eetzaal, chillruimte boven de paardenstallen, badkamer, een groot bosgebied met zwemvijvers op een paar km afstand en verschillende soorten stallen om uw paard het maximale comfort te kunnen bieden. Elk seizoen zullen er BTL-kampen georganiseerd worden. Of we nu dauwtrappen in het voorjaar, ons een weg banen door de sneeuw of in het zonnetje aan het BBQen zijn, veel
                        

Plezier, emotie, vriendschap & leerrijke lessen

Tijdens dit 5-daagse kamp overnacht je in het zelfgemaakte 'tentendorp'. De tent dient zelf meegebracht te worden en met de groep maak je jullie dorp zo gezellig mogelijk. Uiteraard kampeert jouw trouwe viervoeter gezellig met je mee, jouw paardje staat namelijk een paar meter verder in de stallen naast de tenten. Voor dit kamp dien je 12 jaar of ouder te zijn. De samenstelling van de verschillende kampen zal bestaan uit de verschillende leeftijdsgroepen: 12-16, 16-25 en 25+. De samenstelling is een richtlijn, valt jouw vriendin nét buiten de gekozen leeftijdsgroep, wordt hier uiteraard een uitzondering voor gemaakt. In tegenstelling tot vorig jaar, is er een wat uitgebreidere keuze waar je je paard kan stallen en om je paardje wel of niet in groep te laten staan. Bekijk de verschillende opties bij: praktische info.

zijn verzekerd!

​Na dit kamp zal je ongetwijfeld dichter bij je paard staan. Het brengt zoveel uitdagingen met zich mee, dat jij en je paard al snel wat grenzen verleggen... Of je nu met of zonder bit rijdt, een Western-, spring- of dressuurruiter bent, een beginner of gevorderde, iedereen is welkom! Tijdens dit kamp zal je zelfstandig te werk moeten gaan. Als kampgroep sta je namelijk zelf in voor het uitmesten van de stallen en de weide, het netjes houden van het kamphuis en de afwas. Om te kijken of er nog een plaatsje vrij is in jouw leeftijdsgroep, klik dan op het seizoensgebonden kamp waar jij in geïnteresseerd bent hierboven en schrijf je in! 

  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon

Copyright © 2018 BE THE LIGHT