BOEK HIER

ZOMERKAMPEN

 

 

     

 INSCHRIJVEN

 

 

 

 

 

 INSCHRIJVEN

VOORJAARS 
KAMPEN
HERFSTKAMPEN

 

 

 

 

 INSCHRIJVEN

WINTERKAMPEN

 

 

 

 

 INSCHRIJVEN

BOEK HIER

kampwebbbbb.jpg

Be the light kampen  

"Omdat    je    nooit    te    oud    bent    om    je    jong    te    voelen!"

Een heerlijk vakantie gevoel in een oase van rust en groen. Vanwege groot succes zal de 6e editie van de BTL kampen plaatsvinden en dit op de gloednieuwe locatie te Langdorp midden in de natuur. Het BTL kamp is hét kamp waar je moet zijn als je van grondwerk en vrijheidsdressuur houd. Op deze plek zal je gegarandeerd tot rust komen, je grenzen verleggen en ontzettend veel plezier beleven met je paard. Doormiddel van workshops en groepsactiviteiten zal je hier je paard nog beter leren kennen en de band tussen jou en je paard versterken. 
 
Verder zal je kunnen genieten van de kilometerslange bospaden, een renbaan van maar liefst 1100m lang, een zwemvijver, meerdere was -en poetsplaatsen om jouw paard helemaal in de watten te leggen en nog zo veel meer! 
 
Elk seizoen zullen er BTL-kampen georganiseerd worden. Of we nu dauwtrappen in het voorjaar, ons een weg banen door de sneeuw of in het zonnetje aan het BBQen zijn, veel plezier gegarandeerd. 
                        

Aarschot - België

LA_Camping_Billboard_01.jpg
37417096_1989445174421962_15129227814345


Tijdens dit 5-daagse kamp overnacht je in het zogenoemde 'tentendorp'. De tent dient zelf meegebracht te worden en samen maken we de camping lekker gezellig! Voor kampen waarbij de temperaturen dit niet toelaten (zoals het kerstkamp) is ons vakantiehuis ter beschikking die op de accommodatie zelf ligt. Voor jouw paard is een stal voorzien met bijhorende paddock. Hierbij heb je ook de keuze om jouw paard 24/7 buiten te laten staan. Of je nu een spring of westernruiter bent, lekker recreatief rijdt of zelfs helemaal niet rijdt en je met je shetlander komt, iedereen zal zich hier thuis voelen en niets tekort komen!  
 


Verschillende leeftijdsgroepen
Voor dit kamp dien je 12 jaar of ouder te zijn. De samenstelling van de verschillende kampen zal bestaan uit de verschillende leeftijdsgroepen: 12-16, 16-21 en 21+. De samenstelling is een richtlijn, valt jouw vriend(in) buiten de gekozen leeftijdsgroep is dit geen enkel probleem. De kampgroepen bestaan uit +/- 17 leden. 

"Dit jaar heb ik voor de 4e keer aan het btlkamp deelgenomen. Elk jaar is het weer aftellen tot het volgende kamp! Ik heb hier vrienden voor het leven leren kennen, grenzen verlegd en ongetwijfeld een sterke band met mijn pony gekregen. Als het even wat minder ging stond Lizanne meteen klaar om mij te helpen! Erg leuke activiteiten en lekker eten! Mij zie je elk jaar terug, dit kamp een ervaring die ik mijn hele leven nog zal herinneren!" 

"Ongetwijfeld het beste kamp ooit!!"