top of page

Veel gestelde vragen

Hoe bereken ik mijn vervoerskosten op voorhand?

Bereken het aantal km's tussen jouw locatie en Keulshaagweg 40 te Rumst. Deze doe je maal 2 (heen en terug) en vervolgens maal €0,32. 

Wat is de kostprijs van een privéles?

€30 incl. btw excl. de reiskosten. Tevens staan alle prijzen bij de keuzemenu's bijgeschreven.

Ik vind de vervoerskosten financieel niet aantrekkelijk. Wat doe ik het best?

Je kan je locatie posten in de facebookgroep: agenda-group/lessen be the light. Vaak volgen er wel mensen die ook op deze route liggen, zodat je de vervoerskosten kunt delen. Ook mag je vrijblijvend naar onze locatie komen.

Hoe schrijf ik mij in voor een kamp?

Via sociale media wordt er ruim op voorhand aangekondigd wanneer de inschrijvingen open gaan. Vanaf deze geopend zijn vul je het contactformulier en duid je aan voor welk kamp je interesse hebt. 
De 'inschrijfknop' werkt niet?
Als er een knop niet werkt wilt dat zeggen dat deze nog niet actief staat en dat u zich dus nog niet kan inschrijven. 

Hoe maak ik het meeste kans om deel te nemen aan het kamp? 

Niemand wordt voorgetrokken of op voorhand geselecteerd. Het is vooral snel zijn! De meeste kampen zijn binnen de 5 minuten volzet. Zorg dus dat je meteen achter je pc zit vanaf het moment dat de inschrijvingen open gaan. 

Ik wil mijn vriend/vriendin meenemen op kamp. Hoe zorg ik dat we zeker gezamenlijk in een kamp terecht komen?

Via het contactformulier wordt er gevraagd met welke vrienden/vriendinnen je het kamp wilt deelnemen. Je kan NIET geselecteerd worden als er geen voldoende plaats meer is voor jouw vriend of vriendin. Je kan dus nooit worden gescheiden van elkaar. Zorg voor een vroegtijdige inschrijving en zorg ervoor dat jouw vrienden dit ook doen. Pas dan maak je kans om met heel de vriendengroep deel te nemen. 

Hoe vroeg op voorhand moet een show vast gelegd worden? 

Dit hangt enorm af in welke periode. Vanaf april neemt meestal de drukte enorm toe en kun je dus het beste ruim 3 maanden op voorhand je boeking vastgelegd hebben. In de winterperiode is het dan weer veel rustiger. 

Hoelang zet ik het beste mijn paard in training? 

Dit valt op voorhand niet met 100% zekerheid te zeggen. Dit is afhankelijk van jouw doeleinden en het leerproces van het paard. Na de eerste 3 dagen zal je een schatting krijgen wanneer je het beste je paardje terug kan komen ophalen. 
bottom of page